Over ons:

Welkom op het mooiste strand van Nederland

Bij Brooklyn Beach is iedereen van harte welkom. Kom genieten van koffie en gebak, drink een heerlijke cocktail of gewoon iets fris op ons terras of binnen. Brooklyn Beach is bijna het gehele jaar geopend. Kom bij ons lunchen of dineren, geniet van een lekkere hamburger of vissoep of van heerlijke spare ribs of gamba's. Onze gastvrije bediening en professionele keukenbrigade zien er naar uit om u te ontvangen op het mooiste strand van Nederland, reserveer uw mooiste plekje aan het strand direct. Honden zijn welkom, maar wel graag aan de lijn.

Groepen en arrangementen

Naast particuliere gasten, heeft Brooklyn Beach diverse mogelijkheden voor groepen. U bent voor uw borrel, feest, vergadering of zakelijke bijeenkomst bij ons van harte welkom en wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen over uw specifieke wensen. Bekijkt u ook onze arrangementen die uw bijeenkomst een sportief, creatief, avontuurlijk, origineel of smakelijk tintje geven.

Lees meer over de mogelijkheden voor uw gezelschap op onze arrangementenpagina"s: zakelijk, feest, trouwen.

 

Bruiloften

Met regelmaat kiezen bruidsparen voor een unieke beach wedding bij Brooklyn Beach. Een trouwfeest op het strand is onvergetelijk en iedere keer weer anders. In samenwerking met de bruidsparen zelf of met wedding planners, organiseren we graag de mooiste dag van uw leven.

Lees meer op onze bruiloftenpagina.

Omgeving Brooklyn Beach

Rust en ruimte, maar ook stoer en actief. Zo kunnen we de omgeving van Brooklyn Beach omschrijven. Ons strandpaviljoen ligt net buiten Domburg, op het zo bekende brede zandstrand. Op het strand kunt u heerlijk relaxen en genieten van de zon, terwijl de duinen en omgeving zich ook prima lenen voor mooie wandel- en fietstochten. Kijk voor de mogelijkheden onder andere op: VVV Zeeland of op de website van de ANWB

Westkapelle, Middelburg en Vlissingen

Brooklyn Beach ligt bij Domburg, maar ook vlakbij het pittoreske dorpje Westkapelle. Daarnaast vindt u de gezellige steden Middelburg en Vlissingen op nog geen 15 kilometer afstand. Een leuke stedentrip is daarmee binnen handbereik en ook bekende attracties als het Zeeuws Museum en het Arsenaal liggen vlakbij.

9-holes Golfbaan

Direct achter Brooklyn Beach ligt de Domburgsche Golfclub, met een uitdagende 9-holes golfbaan.

 

Strandhuisjes

Direct naast Brooklyn Beach kunt u overnachten in huisjes op het strand. Bekijk de mogelijkheden en beschikbaarheid op de website van Slapenopstrand.nl

Reserveren

Kies wanneer u wil reserveren en vul uw gegevens in. Uw reservering is pas definitief als deze is bevestigd door ons.

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden